Blog
20.08.2024.

USKORO NOVI BRENDOVI U BEBAKIDS PREMIUM PONUDI - HUGO, BOSS I TIMBERLAND

BEBAKIDS PREMIUM ponuda za decu postala je bogatije za još 3 svetski poznata brenda - HUGO, BOSS i TIMBERLAND.

Sada možete uživati u vrhunskom kvalitetu i stilu koji nude ovi renomirani brendovi. Naša kolekcija je proširena da zadovolji najzahtevnije ukuse i pruži vašoj deci samo najbolje.

 

LET THEM WRITE THE RULES

HUGO definiše moderne trendove u dečijoj modi, donoseći hrabru estetiku i inovativan dizajn. Sa svojim prepoznatljivim stilom, HUGO kombinuje savremeni šik sa praktičnošću, stvarajući odeću koja ne samo da impresionira izgledom, već i nudi vrhunske performanse. Ako želite da oblačite svoje mališane po najnovijim trendovima, HUGO će vam to i dati. Ova sezona donosi kolekciju koja spaja urbani šarm sa izvanrednom funkcionalnošću. Istražite HUGO dečiju odeću koja osigurava da vaša deca budu u centru pažnje uz stil koji odražava njihov jedinstveni karakter. HUGO odeću pronađite u BEBAKIDS PREMIUM radnji u šoping centru Galerija.

 

INSPIRING FUTURE BOSSES

BOSS je sinonim za sofisticiranost i stil u svetu odraslih ali isto tako i u svetu dečije mode. Kao renomirani brend, BOSS nudi vrhunski dizajn i kvalitet u svakom komadu odeće, kombinujući klasičan kroj sa modernim detaljima. Ova sezona donosi novu kolekciju koja pruža savršenu ravnotežu između komfora i sofisticiranog, urbanog stila. Otkrijte kako BOSS može da unapredi svakodnevni izgled vaših mališana, pružajući im priliku da se istaknu uz stil i kvalitet. BOSS komade od sada možete nabaviti u BEBAKIDS PREMIUM radnji u šoping centru Galerija.

 

BEYOND THE LIMITS

Timberland je svetski poznati modni brend koji je poznat po visokokvalitetnoj, elegantnoj i izdržljivoj odeći, obući i aksesoarima. Timberland kao globalni lider, ne samo da nudi izdržljive i moderne modele, već se ističe i svojom posvećenošću održivosti i društvenoj odgovornosti. Ako ste u potrazi za jaknom, duksericom ili prslukom za svoje mališane, Timberland je pravi izbor. Ova sezona donosi sjajnu kolekciju dizajniranu za decu koja uživaju u avanturama na otvorenom. Istražite novu Timberland jesenju kolekciju koja predstavlja idealan spoj udobnosti i nepogrešivog casual izgleda. Timberland asortiman dostupan je u BEBAKIDS radnji u šoping centru Galerija.

Napravite spisak dečijih favorita i doživite novo iskustvo kupovine uz BEBAKIDS bogatu ponudu svetski poznatih brendova!